Apartmaji Izvir Bohinj

Nastanitev Apartmaji Izvir Bohinj se nahajajo v Bohinju, točneje v Bohinjski bistrici. V neposredni bližini vodnega parka Aquapark & Wellness Bohinj.

Apartmaji Izvir Bohinj ponujajo brezplačen WiFi, opremo za peko na žaru, vrt in brezplačno zasebno parkirišče.

Apartmaji vključujejo bivalni prostor, prostor za sedenje s kavčem, satelitsko TV z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilno mizo in kopalnico s prho.
Na voljo so tudi pomivalni stroj, hladilnik, pečica, grelnik za vodo in aparat za kavo. Posedite lahko na terasi.
Okoliške aktivnosti: smučanje, jadranje na deski in kolesarjenje, apartma Izvir pa nudi shrambo za smučarsko opremo.

Najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je 56 km stran.

Apartmaji imajo na platformi booking.com izvrstno oceno.

Rezervirajte     Ostala ponudba Bohinja

Nekaj o Bohinju

Bohinj je geografsko ime za prostor, ki obsega Zgornjo in Spodnjo Bohinjsko dolino, Nomenjsko dolino in jezersko skledo (Bohinjsko jezero) na jugovzhodnem delu Julijskih Alp. K Bohinju prištevamo še nekaj višje ležečih naselij, kot so Koprivnik, Gorjuše in Nemški Rovt, ter pripadajoče gore in planine naštetih enot.

Tako je Bohinj opisal Julius Kugy v svojem delu Julijske Alpe v podobi: »Bohinjska dolina – dolga odprta kotlina, skozi katero se pretaka v skalah rojena Savica s svetlo zelenimi vilinskimi vodami, sočnimi travniki z idiličnim čarom, iz tihega miru pozdravljajoče prijazne vasi, okrog gore slikovitih obrisov, zavite v temne smrekove gozdove, v višavah na oblakih praznični prestol Triglava.«   (vir. Wikipedija)

Apartmaji izvir Bohinj so tako postavljeni v osrčju tega slovenskega bisera. Blizu gora, jezera, neštetih slapov, Bleda, aktivnosti v naravi, golf igrišč, vodnega parka, wellnessa in še bi lahko naštevali.

V okoli je veliko izvrstnih restavracij z vrhunsko hrano za vsak žep. Bohinja obiskovalci ne pozabijo. Že sama klima v objemu gora povzroči čustveno navezanost na kraj. Obiskovalci Bohinja se vračajo še in še. Vabimo vas, da si rezervirate svoj termin v Apartmaji Ivir Bohinj in doživite svoje nepozabne dni. Spomini in skomini za večno!

Vaši Apartmaji Izvir Bohinj.

Aleksandra in Rok! Dobrodošli!